Teodora are nevoie de o minune de Crăciun

La prima vedere Teodora este un bebeluş absolut normal, care se dezvoltă armonios şi este iubit nemărginit de către părinţi. Teodora  la ale sale 8 luni suferă prea mult fără a spune nimic, un diagnostic mult prea lung şi complicat îi afectează dezvoltarea organelor sistemului digestiv.

 

La un obişnuit examen făcut de mama la 31 de săptămâni de sarcină s-a depistat o formaţiune abdominală. Vestea le-a căzut ca o nenorocire, nu puteau să facă nimic… decât să aştepte venirea pe lume a micuţei. Teodora s-a născut prin cezariană şi nici la 2 ore după naştere deja a fost pusă pe masa de operaţie. Atunci i s-a extirpat o tumoare. Nimeni nu îi dădea şanse de viaţă, ba chiar dupa 3 zile de la operaţie medicii o îndemnau pe mamă să meargă acasă, când de fapt locul copilului era acolo, sub supravegherea personalului calificat, nu lăsat în grija unor părinţi speriaţi.

Micuţa Teodora însă a venit cu un îngeraş foarte puternic pe această lume. Ea a dovedit tuturor că vrea să trăiască şi că are un rol pe acest pământ. Din martie luminează fiecare zi a părinţilor săi, iar când vine noaptea grijile şi îndoiala pun stăpânire pe cei care îşi văd viaţa doar în ochii fericiţi a copilei lor.

“Tudorița este un copil dorit, pe care îl iubim din tot sufletul şi vom face tot ce ne stă în putinţă să o salvăm, să trăiască, să ducă o viaţă normală, ca şi ceilalţi copii. Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați! Cei care au copii vor înțelege durerea prin care trecem”, a spus mama.

Credeau că se vor deascurca singuri, au renunţat să creadă în salvarea fetiţei lor în ţară, aşa că au început căutările în clinicile din Europa. Speranţa le-a fost dată de nişte specialişti din Franţa, dar speranţa costă mult. E nevoie de mulţi bani, de prea mulţi bani… pentru prima operaţie 38.000 de euro. Dar e nevoie de 3 astfel de intervenţii plus reabilitarea, şi ea fiind foarte costisitoare.  Nici răsturnând munţii, părinţii nu vor reuşi să îi adune cu forţele proprii în timp util. Aşa că apelează la bunătatea noastră. Sunt o familie de oameni buni, zâmbitori care cred în bunătatea cu care ne-a înzestrat Dumnezeu. Se culcă şi se trezesc cu speranţa că minunea lor de fată poate fi salvată. Fetiţa poate creşte o domnişoara frumoasă, o femeie sănătoasă care să poata da naştere şi ea – dar pentru asta e nevoie de implicarea noastră. Haideţi să îi rescriem soarta, să fim cei care îi dăm să îi dăm şansa la o viaţă normală. Orice ajutor bănesc va întări şi mai mult credinţa părinţilor că SE POATE.

Dacă doriţi, puteţi să luaţi legătura directă cu părinţii fetiţei – 069274642, Oxana Ceban.

Puteţi dona bani direct pe aceste conturi.

cont cont1

 

Transferuri din străinătate.

cont-stainatate

ahmedelsmaili


Total comentarii: 0