Ziua Victoriei şi Ziua Europei sărbătorită la Chișinău

Peste 25.000 de oameni au pornit într-un marş amplu de la cinematograful Gaudeamus din Capitală şi se îndreaptă spre Piaţa Marii Adunări Naţionale, acolo unde va avea loc un concert grandios de Ziua Victoriei şi Ziua Europei.


În premieră, cele două sărbători sunt marcate în aceaşi zi, iar autorităţile îşi propun în acest fel să unească întreaga societate.

Nimic deosebit că și de această dată guvernare a organizat un eveniment sub pretextul ”Marşul este organizat de Partidul Democrat din Moldova.”

 

Amintim că pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale va evalua legendara formaţie O-Zone, dar şi alţi artişti din ţara noastră, dar şi de peste hotare: Dima Bilan, Aleksandr Serov, Veaceslav Dobrinin.

Proiectul O-Zone este considerat un adevărat fenomen muzical.

La 12 ani după destrămarea trupei, fanii încă mai fredonează hiturile cunoscute în întreaga lume.

Organizatorii sunt convinşi că recitalul formaţiei va atrage mii de oameni. Pe scena din centrul Capitalei vor mai urca şi alţi artişti îndrăgiţi de publicul de la noi.

Este vorba despre interpretul italian Pupo, trupa Akord, precum şi cântăreţele Anna Lesko şi Natalia Gordienco. Distracţia va fi asigurată şi de trupa "Zdob şi Zdub".

Concertul este dedicat Zilei Victoriei şi Zilei Europei 

STIRI


Total comentarii: 0

avatar