Detaliu socant despre moartea interpretei Whitney Houston. Se pare ca artista nu s-a inecat, asa cum se anuntase anterior. Primele date ale autopsiei arata ca Houston s-a stins dupa ce a baut alcool si sedative puternice.

Familia indurerata a lui Whitney Houston a facut publice primele rezultate ale autopsiei. Potrivit acestora, inainte de a pleca la baie, interpreta a baut mult alcool si un sedativ puternic, prescris de medic drept remediu pentru depresie. Se pare ca amestecul i-a fost fatal, iar legistii presupun ca Huston a murit inainte de a se scufunda. In plamanii ei a fost gasita apa, insa medicii nu anunta deocamdata o concluzie finala.


Intre timp, fiica lui Whitney Houston, in varsta de 18 ani, a fost internata, intrucat a avut o cadere nervoasa. Ea a fost diagnosticata cu anxietate, iar medicii si familia se tem ca tanara sa nu-si puna capat zilelor. Atunci cand a aflat despre moartea lui Whitney, fostul ei sot, interpretul Bobby Brown, a venit imediat pentru a fi alaturi de fiica sa.


Indurerati, mii de fani vin in aceste zile in fata hotelului in care artista a fost gasita moarta si depun flori.


Intre timp la Dubai, in memoria artistei se da un adevarat spectacol. Jeturile de apa ale unor fantani arteziene au fost programate sa se miste pe ritmurile hitului I Will Always love you.


Whitney Houston a murit sambata noaptea, la varsta de 48 de ani. Ea a fost gasita in cada, de catre un godyguard. Mama ei a declarat ca isi va inmormanta fiica in Atlanta.