Vladimir Voronin respinge ideea enuntata de Igor Dodon, potrivit caruia in campania electorala pentru locale a fost sabotat, prin introducerea infractorului Anatolie Tofan in liste, dar si falsificarea Monitorului Oficial. Mai mult, Voronin spune ca Igor Dodon si Mark Tkaciuk nu s-au certat niciodata.

 

”Eu personal am simtit o usurinta dupa ce a plecat el. Nu l-am vazut niciodata ca un succesor. Asa, ca e conomist e bun, старший-economist, poate”, a declarat Voronin.

 

”Tkaciuk si Dodon nu se cearta. Ei au lucrat foarte bine in partid, in campanie. Mark Tkaciuk nu are nimic cu pasii lui Dodon dinainte sau din urma plecarii. Plohomu tantsoru... Cand eu am spus ca el ii mai verde decat toata verdeata lui Filat, voi nu analizati ce spun eu? Eu am vorbit despre patanu ista care s-o dus de la noi”, spune Voronin.

 

Liderul PCRM a negat de asemenea ca Tkaciuk ia deciziile in partid si il manipuleaza.”Orice discutie cu orice persoana inseamna ca cineva influenteaza pe altcineva. La noi toate deciziile se iau democratic. puteti sa participati la sedintele executivului politic, la Comitetul central, sa vedeti cum se iau deciziile. Fiecare isi are rolul lui in echipa, suntem o echipa. Noi lucram sistemic”, crede Vladimir Voronin.

sursa:inprofunzime.md