VIDEO. Lilian Carp către Marina Tauber: "Ai să stai închisă. HOȚOAIC-O "

Replici acide la sedinta Parlamentului de astazi. Lilian Carp a cerut explicatie de la magistratii de la Curtea de Apel Cahul, dupa ce Ilan Sor a fost anuntat in cautare nationala si nu internationala. Marina Tauber a incercat sa-i ia apararea sefului sau de partid, insa a fost imediat atacata de deputatul ACUM. Tauber, nu a mai avut dreptul la replica.


Lilian CARP, DEPUTAT ACUM: "Am o interpelare catre Curtea de Apel Cahul. Ce a stat la baza cand a fost dat in cautare doar pe teritoriul RM deputatul Ilan Sor, cand noi stim ca exista cel putin o hotarare ca omul a plecat din RM ilegal si de ce nu este dat in cautare internationala? Catre MAI o intrebare, daca a initiat procedurile de dare in cautare a cetateanului Ilan Sor, vad ca el se lauda ca stie multe, sa vina si sa ne spuna si noua. Si ma adresez catre cetatenii RM, daca l-ati vazut cumva pe Ilan Sor, va rog, dati-ne de stire unde este, char daca se afla si la locurile sfinte."

Ulterior, Marina Tauber a incercat sa-i dea o replica lui Lilian Carp, insa, nu i-a fost conectat microfonul.

Maria CIOBANU, DEPUTAT ACUM: "Stai cuminte ca o sa sara acus mascatii."

Lilian CARP, DEPUTAT ACUM: "O sa te duci si tu, ai furat si o sa stai inchisa, puscariaso. Intoarce banii inapoi. A luat 5 milioane si inca are obraz sa stea aici."

Canal24


Total comentarii: 0

avatar