VIDEO.Fac minuni chiar pe bancile din parc! Street workout-ul, tot mai preferat de tinerii de la noi

22 Februarie 2020 18:59 335 0
Dupa ce te-am alintat cu bucate alese, vin cu un subiect care arde caloriile doar privindu-l. Un nou tip de sport se practică în raionul Dubăsari. Se numeste Street workout, în traducere antrenament de stradă.
Cei care-l practică nu au nevoie de abonamente costisitoare la sală și nici de echipamente speciale. Iși pot dezmorți mușchii în troleibuze, parcuri si oriunde pe stradă. Street workout-ul pare a fi un sport greu de practicat, însă cei care-l promoveaza spun că este accesibil tuturor. Totuși, fără o pregătire specială, street workout-ul este greu de practicat. Chiar și cei care-l practica de mai mult timp spun ca uneori au de suferit în timpul exercițiilor.
 

Mihai Isaicul , este din s.Cocieri , r-ul Dubăsari și practică acest tip de sport de ma-i mult timp .
La moment acesta are o echipă de aproximativ 20 de tineri , care cu mare dorință practică noul tip de sport. Scopul principal al acestora ,  este să influențeze tinerii să ducă un mod de viață sănătos. " Cu exemplul nostru noi motivăm tineretul,,copii mai mici să-și schimbe modul de viață ,.deoarece acum majoritatea se ocupă cu chestii prea rele, cum ar fi fumatul,alcoolul.etc" , spune Mihai.

 
  
Imagini din arhiva personală  Isaicul Mihai

Irika


Total comentarii: 0

avatar