VIDEO. Două femei și o TÎNĂRĂ INVALIDĂ au fost VIOLATE într-un sat din raionul DUBĂSARI

Teroare în raionul Dubăsari. Un sat întreg este îngrozit, după ce două femei şi o tânără invalidă, au fost violate în ultimele zile. Oamenii legii au reţinut doi suspecţi, de 19 şi 22 de ani, din aceiaşi localitate, dar asta nu îi linişteşte pe săteni. Cea mai recentă victimă este o bătrână, care locuieşte singură şi care nu s-a putut apăra de agresor. 

Femeia este văduvă de mai mulţi ani. Ea povesteşte că în noaptea de miercuri spre joi s-a trezit cu un individ în casă, care s-a năpustit asupra ei.

Cu doar câteva zile mai devreme, mai exact luni, o tânără de 18 ani, invalidă, din aceeaşi localitate, a fost şi ea abuzată în plină noapte. Fata locuieşte doar cu mama ei, în vârstă de 59 de ani, şi ea bolnavă, şi nu l-a putut împiedica pe agresor.

Potrivit localnicilor, săptămâna trecută, o altă bătrână de 86 de ani a fost violată. Imediat după cele întâmplate femeia ar fi mers să locuiască împreună cu fii săi, stabiliţi într-un alt raion. În aceste condiţii, sătenii spun că stau cu frica în sân.

Victimele au cerut ajutorul oamenilor legii, care au deschis o anchetă. În urma expertizei s-a dovedit că femeile au fost violate.

Suspecţii, reţinuţi pentru 72 de ore, sunt din aceeaşi localitate cu victimele. Rudele bănuitului de 22 de ani spun însă că el nu ar avea nicio legătură cu cele întâmplate.

Pe marginea cazului a fost deschis un dosar penal, iar făptaşul riscă cel puţin cinci ani de închisoare. 

sasa320


Total comentarii: 0

avatar