Ca orice adevărată legendă, Diego Maradonna a avut o viață personală tumultoasă. Acesta fost căsătorit o singură dată, iar soția sa i-a dăruit doi copii. Ulterior, marele fotbalist a recunoscut că, în total, are de fapt 8 copii. Tototdată, lui i s-au adus și acuzații de viol, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Vestea, care a făcut înconjurul lumii, a fost confirmată de Asociația Argentiniană de Fotbal, care a transmis următorul mesaj:

„Asociația Argentiniană de Fotba, prin președintele său, Claudio Tapia, își exprimă cea mai profundă durere pentru moartea legendei noastre, Diego Armando Maradona. Vei fi mereu în inimile noastre”.

Prima și singura soție a lui Maradona a fost logodnica sa pe termen lung, Claudia Villafañe, cu care s-a căsătorit pe data 7 noiembrie 1984, la Buenos Aires.

Căsnicia a durat timp de 20 de ani, dar cuplul a divorțat, în cele din urmă, în anul 2004. Perechea a rămas în relații bune și a plecat, în mod regulat, în excursii împreună, chiar și după despărțirea lor.

Cu Claudia, Maradona a avut două fiice – Dalma Nerea (născută în aprilie 1987) și Gianinna Dinorah (născută în mai 1989).

Deși era bărbat însurat, se crete că fotbalistul a călcat strâmb de mai multe ori, având o întreagă serie de aventuri. Câștigătorul Cupei Mondiale a negat anterior, orice alt copil decât cei cu fosta lui soție.

Totuși, în 2019 el a acceptat, în sfârșit, faptul că este tatăl oficial a opt copii. De atunci, i-a recunoscut pe Diego Junior și pe Jana ca fiind copiii săi, după lungi procese cu mamele lor. Maradona mai are un copil din relația sa cu Veronica Ojeda, pe nume Diego Fernando. Alți trei copii au fost numiți Joana, Lu și Javielito, iar Maradona se crede că a călătorit la Havana, pentru a face teste de paternitate, anul trecut.

Înainte de anunțul de anul trecut, adolescentul Santiago Lara a făcut un apel TV pentru ca Maradona să-l recunoască drept fiul său.

El a făcut următoarele declarații:

„Mi s-a spus că tatăl meu adevărat este Diego Maradona. Tatăl meu va fi întotdeauna Marcelo Lara, dar ceea ce mi s-a spus este că tatăl meu biologic se presupune că este Diego Maradona.

Cred că arăt ca el, fața, buclele, totul. Mă uit la Marcelo și știu că nu suntem la fel. Nu este ușor să te trezești dimineața cu sentimentul acela.”

Am aflat după ce am trecut pe lângă un stand de ziare lângă casa mea în vârstă de 13 ani și am văzut o copertă a revistei cu fața lui Maradona pe ea și a mea pixelată dedesubt.Am rămas în stare de șoc pentru că nu știam ce fac în revistă.M-am dus alergând acasă și l-am întrebat pe Marcelo ce se întâmplă și mi-a explicat totul. Mi-a spus că mama mea era un binecunoscut fotomodel când era mai tânără și mi-a spus că are senzația că nu sunt fiul lui. A recunoscut că s-a cerut un test ADN, dar nu a fost niciodată publicat”.

Avocatul lui Maradona, Matias Morla, a declarat la acea vreme că fotbalistul pensionar își va asuma responsabilitățile ca tată al lui Santiago, dacă se confirmă legătura de sânge.

El a adăugat că fostul fotbalist a fost „obraznic” în Cuba, unde au fost confirmați cei mai noi trei membri ai familiei sale.

Mai exact, cei trei s-au născut după ce Maradona s-a mutat în Cuba în februarie 2000, pentru a lupta împotriva dependenței de băuturi și droguri. Ei l-au întâlnit, pentru prima dată, la înmormântarea lui Fidel Castro.

Diego Maradona a fost unul dintre cei mai controversați jucători de fotbal, acuzați de viol. De fapt, el a fost implicat în mai multe multe infracțiuni. Maradona ar fi fost implicat în două cazuri de viol.

În anul 2017, în cadrul finalei Cupei Confederațiilor de la Sankt Petersburg, Maradona a fost acuzată că a violat o jurnalistă, pe nume Ekaterina Nadolska. Nadolska a vrut inițial să-l intervieveze, dar a susținut că Maradona a violat-o și că nu i-a putut scăpa. Fostul fotbalist s-a oprit într-unul dintre cele mai elegante hoteluri ale capitalei culturale, unde l-a vizitat jurnalista, Ekaterina Nadolska.

Fata a planificat ca interviul să aibă loc acolo și chiar și-a făcut fotografia cu argentinianul, pe care a postat-o pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, în dimineața următoare, Catherine a declarat că Maradona a râvnit-o și abia a reușit să scape.

Fata a susținut că vedeta fotbalului argentinian i-a scos rochia și s-a comportat extrem de indecent. Când victima a rezistat avansurilor, a fost alungată din apartamentul de lux.

sursa: spynews.ro