Vezi ultima dezvăluire făcută despre întrevederea lui Plahotniuc cu Vlad Filat

Foto: newsin.md

„Bogdan Zumbreanu sau Viorel Chetraru nu aveau cum să nu știe dacă Vlad Plahotniuc l-a vizitat la CNA pe Vlad Filat în 2015.”


Declarația îi aparține fostei directoare adjunctă a Centrului Național Anticorupție Cristina Țărnă și a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

„Eu nu știu dacă Plahotniuc s-a văzut cu Filat. Eu nu i-am văzut pe ei întîlnindu-se. Procuratura Anticorupție e în aceeași clădire cu Centrul Național Anticorupție, e la etajul 5. Întrebați-i la ce etaj a avut loc. Zumbreanu sau Chetraru? Să nu știe nu puteau. Probabil unitatea de gardă trebuia să-i informeze. Chiar și dacă au intrat pe poartă cu mașina și de acolo pe o altă ușă, oricum ar fi trebuit să fie escortați de cineva în clădire”, a declarat Cristina Țărnă, scrie Agora.

Amintim că în decembrie 2015, după arestul fostului premier, Sergiu Mocanu și Renato Usatîi declarau că Vlad Filat a fost transferat din Penitenciarul 13 în izolatorul CNA pentru o întîlnire cu Vlad Plahotniuc. Procurorul de caz, Adriana Bețișor a negat atunci aceste informații.

În vara acestui an, în cadrul primului interviu acordat după arestul său, Vlad Filat a confirmat că acea întîlnire a avut loc. Potrivit lui Filat, această discuție a avut loc la data de 19 decembrie 2015, adică la mai bine de două luni de la reținerea sa din 15 octombrie 2015, cînd Plahotniuc l-a vizitat în incinta Centrului Național Anticorupție, însoțit de Constantin Botnari. Ulterior, cei doi ar fi avut mai multe discuții telefonice.


 

Canal24


Total comentarii: 0

avatar