Veste grea in familia celor trei copii care erau crescuti de mama lor bolnava de cancer. Femeia s-a stins din viata

O veste grea vine din familia celor trei copii, eroi ai campaniei Daruiesti si Castigi, care erau crescuti de mama lor bolnava de cancer. Femeia s-a stins din viata, asa ca micutii au ramas in grija bunicilor. Oamenii au inceput sa faca reparatie in casa lor mica, asa incat sa le poata oferi conditii decente copiilor.


Anatol, Artur si Dasa s-au mutat de curand in casa bunicilor - ei si portretul mamei. 
 
Aici, bunicii se straduie sa-i tina tot timpul ocupati, asa incat sa nu simta durerea despartirii de mama lor. 
 
Lilia s-a stins din viata in duminica Blajinilor la varsta de 34 de ani. Ar fi implinit 35 pe 13 mai. A suferit de cancer, dar nimeni nu s-a asteptat ca boala o va rapune atat de curand.
 
Oxana SOLONARI, BUNICA "Mi-a spus mama sa ai grija de copii.”
 
Ramasi cu trei copii, bunicii, care o duc destul de greu, au inceput sa faca reparatie in casa pentru a le putea oferi conditii cat de cat normale.
 
Camerele micutilor au fost deja amenajate. 
 
Iar celelalte le vor pune la punct pe rand, din banii care le-au fost oferiti de Craciun. Oricum nevoile sunt multe. Dar oamenii, ambii la pensie deja, sunt convinsi ca nu-i vor lasa pe copii in voia soartei. 

Soarta a fost intotdeauna nemiloasa cu ei. Au trecut prin momente grele, tatal lor fiind violent. Intr-o noapte acesta a turnat o tigaie cu ulei incins peste Lilia care dormea alaturi de copii. El a ajuns la puscarie pentru opt ani. Ea a fost mutilata pe jumatate de corp, iar la scurt timp dupa asta a facut cancer. 

Traiau impreuna cu mama lor intr-o saracie cumplita incat nu aveau nici ce sa manance. Iar in cadrul campaniei Daruiesti si Castigi, o multime de oameni cu suflet mare le-au sarit in ajutor, impresionati de curajul si optimismul cu care acesti copii le infruntau pe toate. Sunt pozitivi chiar si acum. 
 
Insufletiti de aceasta idee, isi fac planuri pentru viitor si promit ca se vor stradui sa le realizeze. 
 
Iar bunicii sunt gata sa le pazeasca visele si sa-i ajute sa le creasca, pentru ca numai pe ei ii mai au.

 

protv


Total comentarii: 0

avatar