Unul dintre vicecomisarii raionului Criuleni a ajuns la spital dupa ce a fost batut noaptea trecuta intr-un bar. Barbatul este internat, avand traumatisme la cap.

El refuza sa spuna ce i s-a intamplat, in timp ce colegii sai sugereaza ca un asemenea incident a avut loc si spun ca procuratura il investigheaza.

Presedintele raionului spune ca a fost informat de Comisariat ca bataia a inceput in fata localului, dupa care vicecomisarul a mers impreuna cu patru indivizi pe un lan de griu sa-si reglezeconturile.


 
Vicecomisarul de Criuleni, Dumitru Siscanu, a fost adus la spital noaptea trecuta, in jurul orei 3. Astazi, el a refuzat sa fie filmat si sa spuna ce i s-a intamplat, motivand ca s-a lovit cand a cazut de pe un scaun. Medicii sustin ca la internare, starea lui era grava. 


Angajatii localului unde vicecomisarul ar fi fost noaptea trecuta spun ca acesta s-a luat la bataie cu 4 indivizi, insa au refuzat sa ofere detalii.


Al doilea vicecomisar de Criuleni, Victor Bodiu, sustine ca Siscanu se afla in prezent in concediu. 


Solicitat de Pro TV, Serviciul de Presa al Ministerului de Interne a declarat ca nu cunoaste nimic despre acest caz. In schimb, presedintele raionului Criuleni, Vitalie Rotaru, spune ca a fost informat ca Siscanu s-a batut cu cativa tineri.


Cazul este cercetat de Procuratura raionului Criuleni, care a refuzat sa ofere detalii.