Bună ziua ! Mă numesc Anatolie Luchin, sunt căsătorit și am 2 copii, fiica de 6 luni și fiul de 4 anișori. Totul a fost bine în familia mea, însă în  urmă cu 4 luni în urma unui accident (Am căzut de la etajul 2), am fost internat o perioadă în secția de terapie intensivă, după care în secția neurologie, ulterior am fost externat cu diagnoza: traumă cranio -  cerebrală, edem cerebral și surditate bilaterală post traumatică de gradul 5. În urma tratamentelor și investigațiilor, starea generală s-a ameliorat puțin , dar auzul nu s-a restabilit și viața mea s-a schimbat complet.

Vin cu marea rugăminte către toți oamenii cu suflet mare și către toți cei  toți cei care mă cunosc, am nevoie de implant cohlear pentru a putea auzi din nou , vreau  să pot munci și să îmi pot întreține familia.

Am primit șansa peste hotarele țării să primesc implantul de care depinde viitorul meu și al familiei mele, costul prea mare  nu îmi permite să il procur. În familia noastră lucram numai eu, acum trăim la limita disperării fiindcă  fac și un tratament în continuare care este la fel costisitor.

Vă mulțumesc tuturor și vă doresc sănătate tuturor ! Fie ca Bunătatea Voastră se vi se întoarcă înzecit !!!

 

Donațiile pot fi făcute online sau direct în contul bancar al familiei


www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-anatolie-luchin

https://www.sperantapentruromania.ro/cause/anatolie-luchin/