Criuleni

Un tânăr din CRIULENI a Abuzat Sexual un minor

31 Decembrie 2014 - 05:20
1.0 / 6
485
0

Un tânăr de 23 de ani, din raionul Criuleni, este suspectat că pe parcursul ultimului an a intrat în contact, prin intermediul reţelelor de socializare, cu mai mulţi minori de sex masculin sub 14 ani, iar pe unul dintre aceştia l-a abuzat sexual. Inspectoratul General al Poliţiei informează că suspectul a fost reţinut, transmite IPN.


Potrivit anchetatorilor, suspectul îşi programa întâlnirile cu minorii nu departe de locuinţele acestora, când copiii se întorceau de la şcoală. Tânărul îi invita în automobilul său, pe care îl parca la un loc dosit. Suspectul este cercetat pentru acţiuni violente cu caracter sexual săvârşite asupra unei persoane despre care se ştia cu certitudine că nu a atins vârsta de 14 ani.

Suspectul a mai fost reţinut şi înainte, în luna aprilie anul curent, fiind învinuit de pornografie infantilă. Instanţa de fond l-a condamnat la o pedeapsă non privativă de libertate, sentinţa a fost atacată la Curtea de Apel Chişinău.

Oamenii legii atenţionează părinţii să fie precauţi şi să monitorizeze spaţiul virtual şi reţelele de socializare utilizate de copii.

0 Comentariiев

0 Comentariiев

Alte știri

Dubăsari

Postul vamal " Molovata" si-a sistat activitatea din cauza valurilor puternice

Postul vamal "Molovata" si-a sistat activitatea din cauza valurilor puternice. Totul, dupa...

Actualitate

VIDEO | 165 de loturi de pământ, 13 imobile și un LAND CRUISER ce valorează doar 0 lei. „Sărăcia” președintelui raionului Ocnița

165 de loturi de pământ, 13 bunuri imobile și zece mașini ce valorează 0 lei. Atâta a indi...

Actualitate

Gabriela riscă să rămână ȚINTUITĂ LA PAT ! Află cum o poți Ajuta !

La doar 13 ani , Gabriela Ureti din com.Cocieri , r-ul Dubăsari a fost diagnosticată cu sc...