In Moldova

Un poliţist şi doi civili, reţinuţi pentru vânzarea ilegală a drogurilor în nordul ţării

02 Ianuarie 2015 - 05:20
0.0 / 0
555
0

Procuratura Anticorupţie de comun cu Serviciul Protecţie Internă şi Anticorupţie al MAI au reţinut, 3 membri ai unui grup criminal organizat, specializat în realizarea în nordul republicii a substanţelor narcotice.


Activitatea frauduloasă a acestora a fost documentată de procurori începînd cu luna octombrie a acestui an, cu antrenarea agenţilor sub acoperire, fiind efectuate mai multe achiziţii sub control a marijuanei şi heroinei.

Temei pentru pornirea procesului penal a servit informaţia privind activitatea ilegală a unui colaborator al Inspectoratului de Poliţie Drochia, care se oferea să realizeze droguri. Fiind aplicate mai multe procedee speciale de investigaţii, procurorii au identificat şi alte persoane (organizatori şi distribuitori de droguri).

Pe parcursul documentării cazului, poliţistul a fost eliberat din organele afacerilor interne, actualmente, fiind în proces de restabilire în cadrul unui alt Inspectorat de poliţie din nordul republicii.

În rezultatul percheziţiilor efectuate la domiciliile, locurile de muncă, inclusiv într-un cazinou din Bălţi, au fost depistate mai multe pacheţele cu substanţă care se prezumă a fi drog, calitatea şi cantitatea căreia vor fi stabilite de către experţii criminalişti.

0 Comentariiев

0 Comentariiев

Alte știri

Actualitate

Tânărul care a găsit ieri bebelușul abandonat: ”Era flămând, nu era învelit și plângea…”

Au apărut detalii noi privind starea bebelușului abandonat ieri seară. Potrivit noilor inf...

Social

Ajută-l pe Vlăduț să trăiască ! TE ROG DISTRIBUIE

Te rog doar atât, distribuie la cât mai mulți prieteni cauza mea, poate sunt care doresc s...

In Moldova

Guvernul a aprobat anularea examenelor de BAC. Cum va fi calculată media

Cabinetul de miniștri a aprobat proiectul de lege privind anularea examenelor naționale de...