Eveniment

VIDEO.Un Milion de Euro pentru Institutul Mamei si al Copilului

20 Octombrie 2014 - 17:04
1.0 / 3
487
1

(UPDATE 20:10) Am ajuns la finalul Telemaratonului Renaşte Moldova - o demonstraţie de solidaritate şi omenie. Au fost douăsprezece ore de donaţii pentru Institutul Mamei şi Copilului. Astfel, cu ajutorul oamenilor din întreaga ţară care au făcut donaţii pe parcursul întregii zile maternitate va fi renovată, iar moldovenii se pot mândri că ţara poate prospera.  Telemaratonul Renaşte Moldova a fost un succes

Şi chiar dacă a rămas puţin până la obiectivul propus de a acumula suma de 1 milion de euro în cadrul acestui telemaraton, o veste extraordinară vine din partea Fundaţiei Edelweiss, care va completa suma colectată în cadrul campaniei Renaşte Moldova, până la 1.000.000 euro! Aşadar, cu donaţia Edelweiss, obiectivul campaniei Renaşte Moldova a fost atins.

(19:05) Stop Telemaraton! Astăzi a fost o zi specială, o zi plină de emoţii. La finalul celor 12 ore în care aţi donat pentru Institutul Mamei şi Copilului, putem spune că azi moldovenii au arătat cât sunt de generoşi.

Sute de oamenii din capitală, dar şi din alte regiuni ale Moldovei au sunat, au trimis SMS-uri, au venit la Publika Tv şi au făcut donaţii pentru a ajuta la modernizarea Institutului Mamei şi Copilului. 

Rămâneţi alături de Publika TV/md, pentru că la ora 20:00 veţi afla ce sumă de bani a fost colectată în cadrul Telemaratonul Renaşte Moldova.

Renaşte Moldova este o campanie socială iniţiată de Vlad Plahotniuc şi susţinută de fundaţia sa de caritate, Edelweiss, în scopul colectării de fonduri pentru modernizarea maternităţii IMC. Campania a luat startul în aprilie 2014 şi de atunci, i s-au alăturat un număr mare de cetăţeni, precum şi personalităţi din Moldova şi din străinătate, preşedintele Nicolae Timofti, speakerul Igor Corman, Guvernul României, oameni de afaceri şi de cultură. 

Până acum, cu ajutorul fondurilor colectate în cadrul campaniei, a fost complet reparată şi modernizată Secţia de Internare a maternităţii.
Sursa: Publika.md

1 Comentariiй

1 Comentariiй

0
otldubasaripromolex 23 Octombrie 2014 - 16:51

:D

Alte știri

Actualitate

Lucrătorii medicali nu vor mai primi indemnizații de 16.000 de lei

Deși anterior le-au promis, acum s-au răzgândit. Angajații medicali care s-au infectat cu ...

Extern

Pompierii din Australia sunt epuizati si cer demisia premierului: „Stiai ca se va intampla asa ceva, ai fost total ignorant”

Incendile uriase din Australia continua sa faca ravagii, iar ploile din ultimele 24 de ore...

Extern

VIDEO.Pagubele in urma incendiilor din Australia sunt uriase: „Costurile sunt fara precedent”

O jumatate de miliard de dolari. Este nota de plata, provizorie, dupa incendiile care parj...