Un liceu la nivel european in raionul Dubasari si anume la Cocieri

In demersul de a alege o solutie educativa optima pentru copii , parintii dese ori fac o eroare si pentru ca copiii lor fac studii in institutiile care, se afla mult ma-i departe de casa si in ele ei nu primesc studii la un nivel asa de inalt , asa cum o primesc elevii ce isi fac studii in Liceul Teoretic "Vlad Iovita" din Cocieri.


La Cocieri este o scoala care mereu asteapta parintii si copiii   cu o oferta educationala de exceptie, diversificata si imbogatita pe parcursul a tuturor anilor de existenta.

Intr-un peisaj educational deseori confuz si asaltat de probleme dintre cele mai diverse, Liceul Teoretic "Vlad Iovita" are scopul si dorinta de a promova un demers educational de calitate care sa asigure atingerea standardelor de invatare si promovarea valorilor europene intr-un climat de siguranta fizica si psihica.

Copii ce studiaza in institutie au toate conditiile sa invete temeinic si sa-si dezvolte abilitatile si atitudinile ce le vor permite sa functioneze cu succes,ca adult, intr-o societate democratica.

O gama larga de activitati extrascolare si extracurriculare le vor valorifica si dezvolta talentele si interesele specifice copiilor  si vor contribui esential la formarea lui ca personalitate echilibrata si armonioasa, capabila sa traiasca intr-o lume moderna si polivalenta pe viitor.

 

Liceul Teoretic "Vlad Iovita" asteapta mereu parintii si copii pentru a incepe impreuna o colaborare pe termen lung in beneficiul copiilor.

In institutie studiaza copii din s.Cocieri,Molovata Noua, Roghi , Vasilievca etc.

Pe parcursul ma-i multor ani , directorul liceului este Ursul Aurelia.

sasa320


Total comentarii: 0

avatar