Tudor Deliu: Veți vedea că PLDM va reveni activ pe scena politică din Republica Moldova

Președintele Partidului Liberal Democrat, Tudor Deliu, spune că după următoarele alegeri locale, care vor avea loc pe 20 octombrie, formațiunea va demonstra că este „o forță care poate să facă lucruri bune pentru cetățenii R. Moldova”. De asemenea, liderul PLDM este optimist și spune că partidul va obține „rezultate bune”. Declarațiile au fost făcute într-un interviu pentru Tribuna.

 

„PLDM este astăzi foarte bine structurat. Sunt absolut convins că, în urma alegerilor locale din 20 octombrie, PLDM va demonstra că este o forță care poate să facă lucruri bune pentru cetățenii R. Moldova. Noi credem că vom obține rezultate bune, veți vedea că PLDM va reveni activ pe scena politică din R. Moldova”, a menționat Deliu.

Liderul PLDM spune că de o lună formațiunea se pregătește intensiv pentru locale, selectează candidații pentru funcțiile elective. „Acum etapa cea mai importantă este selectarea candidaților și procesul de instruire a viitorilor aleși locali. Chiar în această perioadă, trei duminici la rând organizăm instruiri pentru potențialii candidați PLDM, la care aceștia vor fi școliți în domeniul administrației publice locale”, a spus politicianul.

 

„Noi ne străduim ca toți aleșii locali să fie oameni integri, profesioniști, cu atât mai mult că în ultimul timp a fost reînnoită Curtea de etică și arbitraj a partidului și, respectiv, toți candidații PLDM vor fi verificați cu referire la integritate”, a adăugat Deliu.

Amintim că Tudor Deliu este candidatul PLDM la funcția de deputat în circumscripția nr. 33

 

Canal24


Total comentarii: 0

avatar