O minora in varsta de 15 ani dintr-un sat din Criuleni s-a spanzurat in sopronul de langa casa. Fata a fost gasita moarta de o ruda. Ea a lasat si un biletel de adio in care spune ca si-a pus capat zilelor din cauza unui baiat in varsta de 24 de ani de care era indragostita.


Minora in varsta de 15 ani era unicul copil la parinti. Ea traia impreuna cu mama sa care muncea la o fabrica. Miercuri seara fata a ramas singura acasa, mama sa fiind de serviciu in tura de noapte. Dimineata tanara a fost gasita de catre o matusa spanzurata in sopronul de langa casa.

 

Inainte de a-si pune capat zilelor, fata a scris un biletel pe care l-a lasat pe o masa  in casa.

 

Fata era crescuta doar de mama. Tatal a decedat pe cand era inca mica. Rudele fetei spun ca era o fire foarte vesela si prietenoasa.

 

Atat satenii cat si rudele au pareri impartite in ceea ce priveste motivul pentru care fata ar fi recurs la un asemenea gest.Unii merg si mai departe, si cred ca ea nu ar fi fost singura atunci cand s-a spanzurat.

 

Politia din Criuleni cerceteaza cazul iar una dintre versiuni este suicidul din dragoste.

 

Potrivit Biroului National de Statistica numarul cazurilor de suicid a crescut alarmant in prima jumatate de an. In 2012, 571 de persoane si-au pus capat zielor.