Povestea moldovencei care se afla cu capitanul vasului Costa Concordia in timpul naufragiului a devenit subiect de bancuri. Pe internet au aparut astazi mai multe parodii despre "misterioasa blonda” care fuge impreuna cu capitanul, in timp ce nava se scufunda. Intre timp, un angajat roman de pe Concordia a declarat ca a vazut cum capitanul a plecat impreuna cu moldoveanca.


Un clip postat pe internet, realizat de amatori din diferite tari, arata cum capitanul navei se distreaza in loc sa aiba grija de directia navei. Apoi, in timp ce nava se scufunda, acesta se furiseaza si fuge impreuna cu o tanara. Clipul a aparut dupa ce un roman, antrenor de fitness de pe Concordia a declarat ca moldoveanca Domnica Cemortan a fugit printre primii cu capitanul.

Asta in timp ce moldoveanca afirma ca a pus umarul la salvarea oamenilor.

Dupa ce presa italiana a insinuat ca Domnica Cemortan ar fi fost amanta capitanului, astazi au aparut poze trucate, despre presupusa idila dintre cei doi.


Intr-un alt clip autorii compara modul in care a reactionat capitanul Titanicului si cel al Concordiei.


Astazi, Domnica nu a mai fost de gasit. Ea si-a inchis telefonul si a sters toate conturile pe care le avea pe retelele de socializare.


Ieri presa italiana a scris ca Domnica Cemortan, este cautata de procuratura italiana pentru a fi audiata. Asta dupa ce mai multi martori au spus ca au vazut-o impreuna cu capitanul si ca acesta i-a comandat un desert in timp ce nava se scufunda. Autoritatile moldovene spun ca nu au fost informate deocamdata oficial despre acest caz.


Domnica Cemortan, in varsta de 25 de ani lucreaza de mai multi ani pentru compania Costa. Potrivit presei straine ea a fost dansatoare pe mai multe nave de croaziera. Tanara are o fetita in varsta de doi ani.