Şi-a apărat copilul ca o leoaică şi a ajuns în starea asta la spital. O mamă şi-a văzut moarte cu ochii, după ce natura s-a dezlănţuit

Fiona Simpson, în vârstă de 23 de ani, a fost grav rănită în urma furtunii care s-a abătut asupra statului Queensland, din Australia.
O furtună ce a pornit din senin putea să le pună serios viaţa în pericol unei femei din Australia şi fiicei sale de doar 4 luni. Fiona Simpson, în vârstă de 23 de ani, a fost grav rănită în urma furtunii care s-a abătut asupra statului Queensland, din Australia.


Femeia se afla la volanul maşinii sale în momentul în care furtuna s-a dezlănţuit. "Conduceam repede pentru că nu mai vedeam nimic. Nu mai vedeam marcajele de pe drum", a declarat Fiona Simpson, pentru ABC.

Copilul femeii, un bebeluş în vârstă de 4 luni, se afla şi el în maşină, pe bancheta din spate, în momentul în care ploua cu galeata, iar geamurile maşinii au început să se spargă. "Când a început ploaia, geamul din spate era deschis, dar s-a spart. Am sărit peste scaune şi mi-am acoperit imediat copilul cu corpul meu. M-am uitat în spate şi ea plângea. A fost atât de înfricoşător, dar n-am avut timp să-mi fie frică", a mai declarat Fiona pentru sursa mai sus menţionată.
 


Femeia s-a ales cu o serie de răni, însă este fericită că fiica ei nu a păţit nimic.
 

sursă foto: ABC.net.au 

 

Canal24


Total comentarii: 0

avatar