Asa a comentat liderul PL discutiile din cadrul consiliului AIE din aceasta seara. Mihai Ghimpu a declarat ca solutia neintelegerilor din Alianta ar fi inteleaga democratilor cu liberal-democratii. Totodata, Mihai Ghimpu a tinut sa mentioneze ca PL nu va vota un candidat din afara AIE pentru ca asta va provoca neintelegeri si mai mari in cadrul Aliantei.

 

Liderul PL a declart ca exista solutii pentru evitarea crizei, insa acestea trebuie gasite. "Omul cand vrea sa cumprere o haina cauta solutii, iar noi il cautam pe necuratul in papusoi", a declarat Mihai Ghimpu.

 

"Neintelegeri sunt in Alianta. Suntem galagiosi: ne certam ca o familie la balcon, iar vecinii spun: "De-ar divorta odata". Insa ei traiesc si un an, si doi, si treizeci. Altii traiesc bine si cand aud ca divorteaza - incredibil", a mai mentionat liderul PL indemnand colegii sa renunte la declaratii demagocice.

 

"Solutia: sa se clarifice PD cu PLDM. Cine sutem noi in afara aliantei? Si sa fim responsabili in fata oamenilor. Ce am facut noi ca sa gasim alta solutie?Trebuie treptat se strangi lantul la mafie, la toate, nu ajungi in UE cu trei noduri la cravata", a mai spus Ghimpu.

 

"Vor alegeri anticpate? O sa-i vad dupa. Esti tare cat esti in scaun, dar pe urma nu pretuiesti - mintea moldoveanului de pe urma", a declarat liderul liberalilor.