Documente care au existat, dar nu mai exista, vizite secrete la Moscova si interlocutori misteriosi. Igor Dodon a dezvaluit in cadrul emisiunii In Profunzime cateva dintre enigmele activitatii sale politice.

 

Socialistul a refuzat sa specifice cu cine se intalneste atunci cand merge la Moscova, desi a mentionat ca ultima data a facut o vizita de familie. ”M-am întâlnit cu fratele sotiei, care are o fiica si a avut o zi de nastere”, a spus Dodon.

 

In rest, fostul comunist tine in secret numele interlocutorilor sai, pentru a nu le prejudicia activitatea politica. ”Întrevederile de la Moscova sunt inclusiv din mediul de afaceri, inclusiv din structuri guvernamentale.In dependenta de acceptul celor cu care ma intalnesc, dam si comunicate de presa. Ei sunt in campanie electorala, nu este corect sa dam nume daca ei nu sunt de acord”, a punctat Dodon.

 

Cat despre mult discutatul acord secret de sustinere a Zinaidei Greceanii, Igor Dodon a refuza sa se pronuunte transant la acest subiect, evitand sa spuna daca documentul a existat sau nu. ”Astfel de documente nu sunt, însa, daca va fi necesar vreodata sa demonstram ca cei din Alianta si-au luat angajamentul, noi vom face acest lucru”, a asigurat liderul PSRM