Scrisoarea care topeste orice inima. In timp ce unii copii ii cer Mosului Ipad-uri, un baietel din Criuleni vrea in dar... lemne - VIDEO

22 Februarie 2020 04:00 414 0

Intr-o era in care e greu sa impresionezi un copil cu dulciuri de Craciun, iar micutii ii cer Mosului Ipad-uri si telefoane de ultima generatie, un baietel din Criuleni i-a scris lui Mos Craciun o scrisoare care poate topi orice inima. La cei 9 ani, Dumitras i-a cerut mosului sa nu-i aduca jucarii, ci lemne, ca sa aiba cu ce se incalzi pana la primavara.


 

Cu aceasta poezie si-a incheiat Dumitras scrisoarea catre Mos Craciun. I-a spus clar insa ce-si doreste anul acesta.

 

Dumitras: “Vreau lemne.”

 

Are 9 ani si invata in clasa a doua, insa este foarte constient de problemele parintilor sai. Si-a pus toata speranta in Mos Craciun, caruia i-a scris intr-o noapte.

 

Dumitras: "colegii de clasa imi spuneau ca ce-i cu prostiile astea, ca Mos Craciun nu exista.”

 

Iacob SCLIFOS, TATA: “nici n-am stiut ca i-a scris.”

 

Situatia in familia lui Dumitras nu este deloc simpla. Mai are un fratior si o surioara, iar toti cei cinci membri ai familiei se inghesuie intr-o camera, singura in care fac focul.

 

Dumitras: “Seara e caldut, dimineata e tare frig, ma trezesc si ma imbrac.”

 

Familia mai are lemne pentru cateva zile, si...cam atat.

 

Iacob SCLIFOS, TATA: “astea-s toate.”

 

Mama lui Dumitras este in concediu de maternitate si are grija de fetita de un an, tatal lui munceste lacatus, cu un salariu din care nu poate intretine 3 copii.
 

Iacob SCLIFOS, TATA: “3000 de lei, nu ne alintam la mancare.”

 

Problema este insa ca barbatul are si diabet zaharat, iar adesea ajunge la spital.
 

 Natalia SLIFOS, MAMA: “bani se duc pe medicamente.”
 

Scrisoarea magica si plina de suflet a lui Dumitras a ajuns deja la Mos Craciun. Astazi, el si-a primit lemnele dorite, precum si multe produse alimentare. Asa ca, pentru el Craciunul va fi...cald, si propriu, si la figurat.

 
Sursa: PRO TV

ahmedelsmaili


Total comentarii: 0

avatar