Reputatul doctor oncolog Kerem Okutur, vine în Chișinău pentru a oferi GRATUIT a doua opinie medicală

18 Februarie 2020 19:07 374 0

Unul dintre cei mai reputați doctori specializați în oncologie pentru adulţi din Turcia, profesorul Kerem Okutur, vine în Chisinau, în data de 1 si 2 august 2019, pentru a oferi gratuit a doua opinie medicală pentru pacienţii din Republica Moldova de peste 18 ani, suspectați sau diagnosticați cu cancer.
 Evenimentul va avea loc la Spitalul Repromed de pe str. Valea Crucii 19 , Chișinău

Pentru programări, pacienţii pot suna la reprezentantul din Republica Moldova al Grupului Internațional de Spitale Memorial , la tel:+373 79 250 603 sau tel:+90 555 175 43 51Despre profesorul Sadi Kerem OkuturDupă finalizarea cursurilor preuniversitare, Profesor Asociat Sadi Kerem OKUTUR a încheiat cu succes cursurile Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Cerrahpaşa şi a primit titlul de Doctor în Medicină. De asemenea, a absolvit cursurile de specializare în cadrul Spitalului Universitar de Cercetare Istanbul Şişli Etfal şi a devenit medic specialist în Boli Interne. A doua specializare în domeniul Medicinii Oncologice a obţinut-o în cadrul Facultăţii de Medicină din Universitatea Istanbul Bilim.

După finalizarea cursurilor de specializare în anul 2013, domnul profesor Sadi Kerem OKUTUR a ocupat postul de profesor asociat în cadrul Catedrei de Oncologie a Facultăţii de Medicină a Spitalului Istanbul Bilim, iar între anii 2013-2016 a lucrat ca şi cadru universitar în cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii Acibadem. În prezent, acesta îşi continua activitatea profesională în cadrul Spitalului Memorial Bahcelievler. De asemenea, acesta este membru al Asociaţiei Oncologice Multidisciplinare, Societatea de Oncologie Medicală (ESMO), Asociaţia Turcă pentru Cancer, Asociaţia Turcă pentru Oncologie Medicală şi Asociaţia pentru Oncologie Imunitară.Despre spitalul  Memorial Bahcelevler din Istanbul

Clinica Memorial este un inovator al standardelor serviciilor medicale din Turcia şi în acelaşi timp reprezintă sectorul medical turc în străinătate prin centrele sale de diagnosticare şi tratament. Departamentele ce deţin recunoaştere internaţională, precum Departamentul de fertilizare in vitro, Departamentul de chirurgie cardiovasculară, Departamentul de transplant, Departamentul de chirurgie robotică şi Departamentele de oncologie şi genetică fac ca Memorial să fie un centru de referinţă în regiune. Aici anual sunt primiţi pacienţi din peste 90 de ţări, care transformă Clinica Memorial într-un spital de talie mondială ce asigură confortul tratamentelor într-un mediu sigur pentru tot mai mulţi pacienţi în fiecare an.

 


*Acest articol este unul comercial.

Canal24


Total comentarii: 0

avatar