Sunt gemeni si sunt pusi pe sotii, chiar daca sunt militari. Este vorba de doi frati gemeni, militari prin contract in Zona de Securitate a Republicii Moldova. Asemanarea dintre ei este atat de mare incat ii pune in dificultate nu doar pe colegi, dar si pe parinti. Deseori, cei doi profita de ocazie si se ajuta reciproc, fara ca cineva sa observe. Mai greu le este sa imparta fetele, atunci cand se indragostesc.

Nicolae si Mihai sunt frati gemeni si dupa ce au facut armata, au decis sa ramana ca militari prin contract in cadrul fortelor de mentinere a pacii,  in unitatea din Cocieri. Asemanarea dintre ei ii pune in dificultate pana si pe superiori. Desi spun ca-i recunosc dupa comportament, uneori se intampla sa-i mai incurce.


Ca sa fie siguri ca nu triseaza la antrenamente, superiorii au gasit o solutie.Initial, colegii de batalion nici nu-si dadeau seama ca Nicolae si Mihai sunt doua persoane diferite. Abia dupa cateva luni au invatat sa-i deosebeasca, insa gemenii reusisera sa le faca mai multe farse. 


Strictetea din batalion nu-i impiedica sa faca glume. O pun la incercare chiar si pe mama lor. Dar ea nu se supara.

Totusi, asemanarea are si dezavantaje, mai ales atunci cand se indragostesc. Baietii povestesc ca au suferit ambii in clasa a 7-a, cand s-au indragostit de aceeasi fata. Culmea e ca aceasta si-a dat seama ca-s doi abia peste jumatate de an. Si, pentru ca nu au putut-o imparti, au renuntat la ea.  

Nicolae si Mihai se despart doar atunci cand trebuie sa stea fiecare la postul sau, in cadrul serviciului. Timp de 19 ani gemenii s-au pomenit in diferite situatii. Cea mai tare lectie a fost cum sa o saruti pe iubita fratelui geaman.


Sursa: PRO TV