Primarul satului Molovata din Dubasari a fost impuscat cu arma pneumatica de un consatean chiar langa casa sa. Barbatul, fiind beat, s-a luat la harta cu vanzatoarea de la magazinul din sat, cu care anterior ar fi avut o relatie. Primarul a sarit in apararea femeii si s-a ales cu trei gloante in cap si unul in mana. Din fericire acesta nu s-a ales cu rani grave.


Primarul spune ca a fost alertat despre conflictul iscat intre vanzatoare si individ, de catre fostul politist al satului. Acesta stiind ca este vorba de un conflict mai vechi intre cei doi, a mers sa calmese spiritele insa a cazut sub mana fierbinte a consateanului sau.


Fostul politist al satului spune ca atunci cand a vazut ca individul o ameninta pe femeie, a incercat sa-l calmeze.


Atat primarul cat si oamenii din sat spun ca acum cativa ani femeia a avut o relatie cu acest barbat. Dupa ce s-au despartit, aceasta nu a mai vrut sa se impace cu el, iar din disperare el a amenintat-o de mai mult ori cu moartea. Femeia nu a vrut sa comenteze incidentul.


La moment, barbatul se afla in arest pentru 30 de zile. Potrivit politiei daca rezultatele expertizei vor demonstra ca impuscaturile ar fi putut atenta la viata primarului, acesta va fi cercetat pentru tentativa de omor si risca sa stea in inchisoare pana la 15 ani, insa pana atunci barbatul este cercetat pentru huliganism si risca pana la 7 ani de inchisoare.

 
Sursa: PRO TV