Poveste de viata cutremuratoare la Straseni. Insarcinata in sase luni, o femeie si-a pierdut sotul, insa viata a rasplatit-o cu tripleti

Poveste de viata cutremuratoare la Straseni. O femeie din satul Micauti si-a pierdut sotul, fiind insarcinata in sase luni. Viata a decis insa sa o rasplateasca si i-a oferit trei copiii deodata. Tripletii s-au nascut de curand, iar in zambetul lor tanara mamica isi gaseste puterea sa mearga mai departe.Tatiana CIUTAC: “Mai inainte numai ii luam in brate si incepeam sa plang, acum deja m-am linistit.”


Dupa aproape 7 ani de incercari esuate de a avea un copil, Tatiana Ciutac din Micauti, Straseni impreuna cu sotul ei s-au gandit la o ultima sansa- fertilizarea in vitro. Asteptarea le-a fost rasplatita triplu, iar vestea cea mare a venit, simbolic, chiar in ziua in care cuplul a implinit sapte ani de casnicie.


Tatiana CIUTAC: “Amandoi ne-am asezat pe pat si am inceput a plange, de fericire. Aproape 70 de mii, fara patru lei. Fiecare leu il strangeam si deam vitele, faceam si vindeam.


Erau nauciti de bucurie si aveau planuri mari, insa soarta le-a dat peste cap. Sotul Tatianei de 33 de ani s-a stins intr-un accident de masina, cu trei luni inainte ca sa-si tina micutii in brate. S-a intamplat in decembrie, in apropierea localitatii Magdacesti. Atunci barbatul, impreuna cu fratele sau se indreptau spre Chisinau cand masina in care se aflau a fost lovita in spate de un vehicul.

 

Tatiana CIUTAC: "Sotul era foarte atent la volan. Sa fi fost el la volan nu se intampla nimic. Atatia ani de experienta cu masina."


Barbatul nu a mai ajuns sa-si tina in brate cele trei minunatii, una dintre care ii poarta numele.


Tatiana CIUTAC: “Doar la ecografie a fost si atunci eu am insistat. El tot timpul spunea, eu o sa-i vad cand ei o sa se nasca.”


Cele trei fete dulci o ajuta pe Tatiana sa ia fiecare zi de la capat.


Tatiana CIUTAC: “Dupa orice greutate vine si bine.”


Tatiana sta acum la parinti, care o ajuta. Nevoi sunt multe, posibilitati- mai putine.


Tatiana CIUTAC: “Scutece mi-ar trebui. Cate un pachet si jumatate merg in fiecare zi.


In fiecare zi tripletii sunt vizitati de medicul de familie care spun ca micutii sunt intr-o forma perfecta.


Galina ZALCOCI, MEDIC DE FAMILIE: “Copiii adauga in greutate, chiar se vede dupa hainute. Vin in fiecare zi, n-am rabdare sa-i vad. De cand lucrez, nu am mai avut tripleti, duplex am mai avut.”


Profesoara de meserie, femeia spune ca acum are de sustinut cel mai greu examen din viata ei- sa-si vada micutii mari si sanatosi.

protv


Total comentarii: 0

avatar