Policinschi si campania lui electorala ...

Se pare ca ce-i de la PCRM nu au bani pentru Campania Electorala in raionul Dubasari , fiindca de data aceasta Policinschi s-a ales doar cu niste pliante editate desinestatator.


Din pacate tirajul nu este indicat pe acestea, in schimb este inscriptia ca sunt achitate din fondul electoral.

Potrivit unei surse Policinschi a istalat ilegal pe traseul Dorotcaia - Pirita 3 bilborduri pe care acesta pina acum plasa publicitatea electorala  insa contactat de redactie seful "Drumuri - Dubasari", a comunicat pentru noi ca -" Policinschi a instalat ilegal aceste bilborduri si le foloseste in scopuri electorale, noi avem decizia judecatii pentru a le demola". E bine s-au nu , dar se pare ca Policinschi chiar se creda ca Raionul Dubasari ii apartine.

In fine , sa vedem cu ce v-a ramine acesta dupa electorala 2015 , fiindca pina acum a cutreerat tot raionul , da la Cocieri pe primul loc de discutii , am fost eu (Alexandru Crivitchi) si asta pentru faptul ca lui Policinschi nu-i este pe plac ceea ce scriu eu despre el in persoana.

Sincer sa fiu chiar i-am expediat un mesaj pe o retea de socializare pentru ai cere explicatii, referitor la faptul ca se plinge pe la Cocieri ca "baietasul asta imi face probleme" (Alexandru Crivitchi) si dupa ce v-oi primi un raspuns din partea mariei sale , v-oi veni cu mai multe detalii.

Alexandru Crivitchi,
reporter
 

sasa320


Total comentarii: 0

avatar