Omor pentru omor

În satul Pîrîta din raionul Dubăsari a fost omorât cu o deosebită cruzime un bărbat de 58 de ani, recent eliberat din detenție, unde-și ispășea pedeapsa pentru omorul soției sale.

După 13 ani de închisoare, pentru omorul soției sale, Grigore Catișov în vârstă de 58 de ani a plătit şi cu propria viață. În anul 1993 el şi-a omorât soția. Crima a fost descoperită abia peste 12 ani şi în anul 2005 acesta a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Acum trei luni el a fost eliberat condiționat. Vecinii spun că nu prea au reușit să-l vadă pe acasă.

Potrivit comisariatului de poliție Dubăsari, în seara de 10 decembrie doi tineri au venit acasă la victimă. După ce au consumat băuturi alcoolice, bărbații s-au luat la ceartă, subiectul conflictului fiind moartea mătușii suspectului. Fiind în stare de ebrietate, nepotul înfuriat și-a luat unchiul la bătaie până la omorât. Crezând că este fără cunoștință, l-a așezat pe bicicletă şi la transportat în gospodăria părinților săi, unde ulterior l-a înjunghiat de 5 ori şi l-a dus în ograda unei gospodării părăsite.

Poliția l-a reținut pe nepotul victimei care este suspectat de săvârșirea crimei. Dacă va fi găsit vinovat bănuitul riscă privațiune de libertate în termen de 20 de ani sau detenție pe viață (

De la începutul anului curent în raionul Dubasari au fost înregistrate 208 crime, dintre care 4 omoruri.

IRINA GLOD

ION MALAI


sursa:www.aicitv.md


sasa320


Total comentarii: 0

avatar