PESTE 90.000 DE HOMOSEXUALI TRĂIESC ÎN MOLDOVA. LA BĂLȚI, EI AU FOST INTERZIȘI PRIN LEGE

Aproximativ 90.000 de homosexuali locuiesc pe teritoriul Republicii Moldova. Și asta în condițiile când în ţara noastră nu există o lege care să le apere drepturile. Astăzi, consilierii municipali de la Bălți au votat o lege care interzice manifestațiile minorităților sexuale, conform PublikaTV.

 

Datele despre numărul homosexualilor au fost prezentate de centrul „Gender Doc-M”, care susţine, însă, că nu deţine şi o statistică privind numărul de cupluri formate din persoane cu orientare netradiţională.

 

Totodată, în ședința de astăzi a Consiliului Municipal Bălți a fost luată decizia să fie interzise toate manifestațiile minorităților sexuale. Astfel, autoritățile de la Bălți au decis să susţină Biserica Ortodoxă din Moldova. Proiectul a fost votat de 23 de consilieri din cei 35 prezenţi la şedinţa consiliului.

 

Începând din 2008, toate încercările homosexualilor de a organiza o paradă la Chişinău, după modelul celor din străinătate, au eşuat. Atunci ei au fost împiedicați de reprezentanţii mai multor organizaţii religioase şi non-guvernamentale.

sasa320


Total comentarii: 2

  avatar
  0 Spam
  1 sasa320 • 20:24, 25 Februarie 2012
  surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised
  avatar
  0 Spam
  2 Ina • 20:46, 25 Februarie 2012
  biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
  Asa oameni tre impuscati sau dusi in Siberia
avatar