Patrick are nevoie de ajutor. La doar 11 ani, băiețelul suferă de leucemie. Află cum îl poți AJUTA !

Copilărie chinuită pentru Patrick Garabajiu, băiatul care suferă de leucemie. La doar 11 ani, băiețelul din Republica Moldova a fost primit diagnosticul cumplit, iar vestea i-a dărâmat pe părinți care-l iubesc ca pe ochii din cap. Copilul îndură ședinte chinuitoare de chimioterapie, iar salvarea sa ar putea fi un trasplant de celule stem. Intervenția costă însă peste 20.000 de euro, bani pe care părinții nu-i au.
Dărâmați de durere, ei fac apel la oameni cu suflet mare ca să-i ajute.


Patrick Garabajiu are 11 ani și este elev în clasa a patra. Iubit de părinți și de sora mai mare, băiețelul are rezultate bune la învățătură și vrea, ca într-o zi, să ajungă arhitect.

Visurile sale au fost năruite, după ce la începutul anului 2017 a primit o veste groaznică. Patrick a fost diagnosticat cu leucemie. De atunci, părinții săi plâng neîncetat, iar băiețelul nu înțelege de ce lumea este tristă în jurul său.

 
Viața lui Patrick Garabajiu, băiatul care suferă de leucemie, atârnă de un fir de ață .Părinții au făcut mari eforturi și au ajuns,  la o clinică din Turcia , iar recent au fost internați într-o clinică specializată din Italia . Acum Patrick urmează acum ședințele dureroase de chimioterapie , însă cel mai important este transplantul de celule.

Pe holul spitalului, micuțul vede o imagine de coşmar aproape zilnic , iar ca să poată învinge - el are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi ! 
Leucemia i-a afectat o mare parte  din organism, iar viața sa depinde de ședințele de chimioterapie din următoarele luni.
 


Salvarea sa ar putea fi un tratament de celule stem. Costă  peste 20.000 de euro, ceea ce depășește cu mult posibilitățile familiei. Părinții fac apel la oamenii cu suflet mare să-i ajute.

Donațiile pot fi făcute online: http://www.facebook.com/donate/706585073195412
 

Canal24


Total comentarii: 0