Primăria Soroca pregăteşte o sărbătoare inedită pentru toate reprezentantele sexului frumos din urbe - Parada mireselor.


Potrivit publicației Observatorul de Nord, care face trimitere la surse din primărie, evenimentul include câteva concursuri menite să scoată la iveală cea mai frumoasă rochie de mireasă, cea mai frumoasă coafură şi machiaj de nuntă, care vor fi executate chiar în timpul evenimentului. Nu vor rămâne fără atenţie tortul miresei, precum şi masa de sărbătoare pentru miri.
Pentru a organiza aceste concursuri sunt invitaţi să participe coafori/frizeri, machiori, designeri. De asemenea sunt invitate echipele restaurantelor şi ale sălilor de ceremonii din oraș, precum şi întreprinderile care produc patiserie.

Organizatorii încurajează toate femeile care au purtat deja rochii de mireasă ori abia se pregătesc pentru marele eveniment să participe activ la concursul mireselor. Toţi doritorii de a participa la concursurile menţionate urmează să se înregistreze în primăria orăşenească sau prin intermediul nr. de telefon 26599 sau 22660, până la 20 august.

Însăşi evenimentul va avea loc la 27 august, în a doua jumătate a zilei, în Piaţa Libertăţii din oraşul Soroca. Sărbătoarea promite a fi una deosebită, plină de surprize frumoase.