Sunt urmăriți în mediul online în cadrul proiectului umoristic, și-au făcut mii de fani de când își fac apariția împreună în proiectele lor, dar au ținut în secret unul din cele mai importante momente din relația de cuplu. Olesea Olteanu și Valeriu Rașcu, fondatorul proiectului Banca de Bancuri, sunt soț și soție. Evenimentul frumos s-a întâmplat în vară, atnci când cei doi și-au oficializat relația.

Olesea Olteanu a dat vestea abia acum, în cadrul interviului ,,Fără Protocol” oferit jurnalistului Dorin Galben. Interpreta, care acum are și rolul de actriță în filmulețele Banca de Bancuri, și-a schimbat și numele de familie, inclusiv pe rețelele sociale aceasta este cunscută drept Olesea Rașcu.
 


 

Artista a vorbit sincer despre copilăria sa de la Soroca, prima căsnicie, mamă tânără la 20 de ani, divorț. Multe greutăți au încercat-o, însă nu a renunțat să viseze la fericire și a găsit-o în brațele ,,celui mai bun soț”, zicea ea.
 

Olesea a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Valera. De fapt, totul s-a întâmplat datorită Dorinei, fiicei Olesei, care este fan ,,Banca de Bancuri”. Valeriu a fost rugat de artistă să-i facă o surpriză fiicei sale de ziua sa de naștere. Ulterior, prima întâlnire reală dintre cei doi a avut loc peste 6 luni, atunci când ambii au fost invitați la una dintre emisiuni. Valeriu este un om deosebit dezvăluie Olesea, iar faptul că cei doi au devenit soț și soție este o bucurie inclusiv pentru fetița artistei. Dorina se simte cea mai fericită pentru că mama ei, uite ce veste, ,,s-a măritat cu Banca de Bancuri”!
 „Dintotdeauna mi-a plăcut energia lui. Și atunci când am început să ne cunoaștem mai bine noi am înțeles că noi, de fapt, am trăit aceleași lucruri. Și împreună noi avem o energie foarte bună. A fost dragoste la prima vedere. Am trăit din prima zi o poveste frumoasă”, a dezvăluit Olesea Rașcu despre soțul ei.
 

unica.md