Studioul Nataliei Cheptene a fost astazi inundat de muzica si voie buna. Baietii de la Zdob si Zdub au cantat live in emisiune, si-au dezvaluit secretele, dar si planurile de viitor.

O Seara Perfecta: Baietii de la Zdob si Zdub, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral

In componenta practic completa, baietii de la Zdob si Zdub au venit astazi in platoul emisiunii O seara perfecta cu Natalia Cheptene unde au prezentat imagini incendiare din noul videoclip pentru Moldovenii s-au nascut, si au dezvaluit data lansarii noului album. In luna februarie a anului viitor, trupa urmeaza sa scoata pe piata varianta romana a discului Basta Mafia.

Mai mult decat atat, artistii au cantat live in studiou. Acestia au incins atmosfera cu doua melodii ce sunt incluse pe albumul ce urmeaza sa fie lansat in luna februarie.

Zdubii au mai vorbit si despre turneul care-l pregatesc in Moldova si Romania, care promite a fi de mare anvergura. La intrebarea de ce nu canta la Chisinau, Roman, solistul trupei, a declarat: "Chisinaul nu poate primi o trupa ca Zdob si Zdub", referindu-se la faptul ca orasul nu poate oferi o sala sau un stadion in care sa incapa toti fanii, care nu-si doresc decit sa danseze si sa se distreze. "Acesta trebuie sa fie scopul primariei", a mai afirmat solistul, "sa ofere un stadion care sa poata adaposti toti fanii trupei". Cu toate acestea Zdubii vorbesc si despre necesitatea de a parasi tara, pentru a se afirma: "Iti iubesti tara, dar vine timpul cind trebuie sa pleci, pentru a gasi si altceva".

Noutatea zilei a fost insa evenimentul care s-a produs cu doar cateva minute inainte de inceperea emisiunii. Roman Iagupov a depus astazi juramintul la Ambasada Romana la Chisinau si a devenit cetatean roman cu acte in regula. "Din 11 strofe, am cantat doar trei", a glumit artistul. 

Artistii, care sunt mai tot timpul pe drumuri, nu vor face exceptie nici de Revelion. Acesta vor sarbatori trecerea anilor in piata, in fata a mii de fani, dar nu la Chisinau, ci la Moscova. Dupa asta, Zdubii isi vor lua binemeritata vacanta. Vizavi de destinatii, parerile au fost impartite. Roman va merge in Bulgaria la munte, alaturi de sotia Carolina si copiii, Alisa si David. In timp ce unii dintre membrii trupei vor merge sa vada marea pe timp de iarna, altii se vor incalzi la soare, in Egipt.

 

Daca nu ai reusit sa urmaresti emiunea, atunci ai ocazia s-o faci mai jos:


Sursa: PRO TV