Caz șocant în localitatea Molești, raionul Ialoveni. O tânără de 22 de ani, însărcinată în patru luni a fost violată de 7 tineri din satul vecin, Hansca. După ce au agresat-o, tinerii ar fi încercat să-i dea foc.

Cazul a avut loc acum două săptămâni. Tânăra se întorcea din capitală, când s-ar fi întâlnit cu o veche cunoştinţă, care i-ar fi propus să o conducă acasă. Fata a fost dusă pe un câmp din apropierea satului vecin, Hansca, unde timp de o noapte a fost violată de 7 tineri din același sat, transmite PrimeTV.

 

Fata nu a povestit nimănui nimic, de teamă ca agresorii să nu o omoare. Abia peste 5 zile, când aceştia i-au spart geamul casei şi au încercat să intre, tânăra a hotărât să meargă la poliţie.

Rudele spun că tânăra se simte rău şi va trebui să-şi întrerupă sarcina. Învinuiții sunt cercetați în stare de arest la domiciliu.

Mama fetei susţine că părinţii agresorilor ar fi venit la ea să-i ceară să-şi retragă plângerea. Totodată, rudele victimei acuză poliţia că ar fi luat bani de la suspecţi ca să-i elibereze şi spun că stau cu frica-n sân.

Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii riscă până la 12 ani de pușcărie.