Crima infioratoare la Soroca. O fetita de patru ani a murit in chinuri groaznice, fiind violata de un prieten de-al mamei sale. Barbatul a fost retinut in flagrant si risca detentie pe viata. Desi politia spune ca are destule probe impotriva lui, suspectul nu isi recunoaste vina.
 

 

 

Mama victimei povesteste ca aseara a baut acasa, cu iubitul sau si un prieten de familie. Cand s-a terminat bautura, femeia spune ca a plecat la magazin, impreuna cu barbatul sau, lipsind circa doua ore.

 

Prietenul acestora, in varsta de 27 de ani, a ramas acasa, unde se aflau si cei trei copii ai femeii. Potrivit marturiilor depuse la politie, in momentul in care cei doi s-au intors, fetita era intr-o balta de sange pe pat. Suspectul se afla in aceeasi incapere. 


Speriata, femeia si-a chemat parintii, care locuiesc in preajma. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru a salva fetita.


La randul sau, suspectul spune ca nu are nicio legatura cu moartea fetitei. El afirma ca a gasit fetita moarta cand a intrat in camera.


Politia afirma, insa, ca are destule dovezi pentru a demonstra vinovatia suspectului. 


Rudele spun ca suspectul venise sa o ceara de nevasta pe matusa fetitei. 


Medicii spun ca moartea fetitei a survenit in urma unei hemoragii interne si au anuntat ca, potrivit expertizei, fetita a fost violata anal.