O femeie cu 11 copii cere ajutor de la autoritati, altfel isi da foc in PMAN - VIDEO

 

Cu ultimii bani in buzunar, o femeie cu 11 copii din satul Trinca, raionul Edinet, a venit la Chisinau pentru a solicita ajutor de la Guvern si Parlament. Lidia Dornean spune ca fostul sot a obtinut casa printr-un proces de judecata ascuns. Acum ea risca sa ramana in strada cu copiii si nepotii. De disperare, e gata sa se incendieze in Piata Marii Adunari Nationale, transmite CurajTV.

 
 

„El pedepsea tare copiii. Eu nu am mai putut suferi. Pe unul dintre copii nu l-a primit acasa timp de sase saptamani. In 2005 am divortat si de atunci ne judecam si nu am ajuns la final. El a platit si si-a facut judecata lui si a obtinut jumatate din casa si tot ce este in locuinta. La copii nu a revenit nimic. El s-a dezis de copii”, spune printre lacrimi femeia, potrivit stirilocale.md

 

In 2007, barbatul a incendiat casa. Femeia a fost ajutata de copiii mai mari, care erau peste hotare si au reparat locuinta. Peste 100 de mii de lei ar fi cheltuit atunci.„El a facut aceste judecati pe ascuns, imi venea doar o hotarare si apoi alta. Pe mine nu ma chema la sedinta de judecata”, a adaugat femeia.

 

Acum doamna Lidia a primit titlu executoriu. Daca pana luni, 8 februarie, nu-i da soţului suma de 30.000 de lei, atunci femeia risca sa fie data afara din casa. Ea spune ca nu are de unde sa dea aceasta suma de bani, pentru ca primeşte o pensie de 860 de lei. Lidia Dornean spune ca toţi copiii sunt casatoriţi. Împreuna cu ea locuiesc 7 dintre aceştia, cu tot cu nepoţi.

Sursa video: CurajTV

TV-Cocieri


Total comentarii: 0

avatar