Caz strigător la cer! O bătrână de 82 de ani a fost violată aseară, în propria casă. Un necunoscut i-a spus că o omoară, dacă opune rezistenţă. Poliţia are un suspect, care ar putea fi minor.


S-a întâmplat în satul Teliţa, raionul Anenii Noi. Bătrâna locuieşte singură aproape două decenii. Femeia povesteşte cu greu prin ce a trecut. Tânărul a stricat uşa şi a năvălit în toiul nopţii.

Femeia spune că nu a văzut chipul agresorului, fiindcă acesta i-a scos ochelarii. Bătrâna spune că individul a mai încercat să o agreseze în decembrie trecut.

Femeia spune că acesta şi-a bătut joc de ea mai mult de jumătate de oră, după care a fugit. Sleită de puteri, femeia s-a dus la vecini. Localnicii spun că bătrânii sunt şi furaţi, dar oamenii legii nu fac nimic pentru a-i prinde pe făptaşi.

Bătrâna a fost internată, urmând să treacă un tratament îndelungat. Medicii spun că viaţa ei este în afara oricărui pericol. Pe acest caz, Inspectoratul de Poliţie din Anenii Noi a deschis o cauză penală pentru viol.

Oamenii legii nu exclud că violatorul a fost judecat anterior pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la cinci ani de puşcărie.