NOI DETALII in cazul RETINERII jurnalistului ALEX SMAILI

Jurnalistul Alex Smaili , care in luna august a fost retinut de KGB-ul de la Tiraspol spune ca este intimidat de organele MAI ale Republicii Moldova , si anume pentru faptul ca a refuzat sa de-a expliatii pe cauza retinerii sale.
Acesta a comunicat pentru Cocieri TV ca la cateva zile dupa retinerea sa , de la postul de politie din s.Cocieri, r-ul Dubasari  au parvenit ma-I multe apeluri de la unul din colaboratori, care l-au invitat de mai multe ori la sectorul de politie  pentru a depune o plingere pe cauza retinerii sale.


Vazand ca nu le reuseste nimic celor de la politie , acestia au mers la locul de munca a jurnalistului unde au marturisit fapte ireale si date false despre acesta , crezind ca jurnalistul va fi concediat.


In cateva zile au mai urmat apeluri de la politie si zvonuri false despre journalist,potrivit  lui Alex , colaboratorii politiei l-au amenintat cu faptul ca va fi intemnitat , daca nu va depune o plingere in care va indica toate circumstantele retinerii sale de catre KGB-ul Transnistrean.

La momentul actual Alex Smailii spune ca se afla intr-o perioada de timp foarte grea si ca are nevoie de ajutorul autoritatilor centrale, care la rindul sau il vor apara de ce-I care doresc  sa-si mareasca gradul in politie pe spatele  celui care a avut de suferit.


Reamintim ca  Alex Smaili  a fost retinut la 17 august de catre colaboratorii KGB-ului Transnistrean , în timp ce se deplasa cu o mașină de ocazie spre comuna Cocieri , r-ul Dubasari.

STIRI


Total comentarii: 0

avatar