Motivul pentru care cadavrul tinerei din Cantemir, care ar fi decedat in Rusia, intr-un accident rutier, NU poate fi exhumat

21 Februarie 2020 13:57 498 0
 
 

Cadavrul tinerei din Cantemir, care ar fi decedat in Rusia, intr-un accident rutier, nu va putea fi supus unei exhumari, atata timp cat pe acest caz nu va fi initiat un dosar penal in Republica Moldova.

 
 

Procurorul raionului Cantemir sustine ca acest lucru nu este posibil deoarece exista certificatul de deces, care ar fi fost perfectat de autoritatile din Rusia si in care este specificata cauza mortii - accident rutier. Totodata nu poate fi intiat un dosar penal pe actiuni care au avut loc in afara tarii, fara acordul statului in care s-a comis infractiunea.
 

Acum oamenii legii asteapta ca cei din Federatia Rusa sa le spuna daca a fost sau nu pornit un dosar penal in cazul presupusului accident soldat cu moartea unui om si daca in general, accidentul a avut loc. Amintim ca o mama din raionul Cantemir sustine ca a inmormantat o straina, in locul fiicei sale, care ar fi murit intr-un accident in Rusia.
 

Toata familia este convinsa ca fata de 22 de ani este vie si cel mai probabil ar fi fost vanduta, iar moartea ei ar fi fost inscenata. 

 

VEZI SI: CUTREMURATOR: O mama sustine ca a inmormantat o straina in locul fiicei sale. Familia, convinsa ca tanara este vie si cel mai probabil ar fi fost vanduta, iar amicii i-au inscenat moartea - VIDEO

 

sasa320


Total comentarii: 0

avatar