Mormintele celor trei adolescenti din satul Malcoci, care au decedat intr-un accident de masina, au fost vandalizate. Toate coroanele au fost mistuite de flacari. Parintii tinerilor decedati cred ca amicii soferului, care le-a ucis copiii, au dat foc, exprimandu-si astfel nemultumirea fata de condamnare.
 

 

  Parintii celor trei tineri, ucisi cu masina de fiul primarului din Malcoci, spun ca dupa ce pe 22 decembrie s-a pronuntat sentinta, au mers a doua zi la cimitir. Iar ceea ce au vazut i-a socat - toate coroanele erau arse.

 

Unii sateni insa cred ca focul a izbucnit de la lumanarile aprinse in acesiasi zi de cativa colegi, care s-au recules la mormant. 


Parintii sunt convinsi ca mormintele fiilor lor au fost vandalizate de amicii barbatului condamnat.


Mama inculpatului a refuzat sa vorbeasca cu echipa PRO TV.


 Politistul din localitate a venit abia astazi la fata locului, declarand ca a aflat din presa ca mormintele au fost vanalizate. El acuza parintii celor decedati ca nu au anuntat politia.

 

Acum 8 luni fiul primarului, in varsta de 26 de ani, a lovit mortal cu masina trei adolescenti. Acestia se intorceau de la discoteca din satul vecin.

 

Soferul, care era baut la volan, parasise locul accidentului, dar a fost retinut la scurt timp si trimis pe banca acuzatilor.