Momentul in care Vlad Filat este transferat dintr-un cabinet in altul la Curtea de Apel: Cererea de recuzare, RESPINSA - VIDEOIn aceste momente magistratii de la Curtea de Apel examineaza recursul avocatilor. Astfel, initial Vlad Filat a fost dus intr-un cabinet, iar peste catva timp a fost transferat intr-un alt cabinet.

Cererea de recuzare a magistratilor de la Curtea de Apel a fost respinsa, iar in aceste momente se examineaza recursul avocatilor.

 Magistratii Curtii de Apel decid daca vor mentine decizia judecatoriei Buiucani de saptamana trecuta, prin care i-a fost prelungit mandatul de arest pe numele liderului PLDM pentru inca 30 de zile.

 Vlad Filat a fost retinut pe 15 octombrie si este invinuit de corupere pasiva si trafic de influenta. Anterior el a declarat ca este victima unei rafuieli politice in spatele careia ar sta Vlad Plahotniuc. VEZI SI: Ramane sau nu in arest Vlad Filat? Curtea de Apel examineaza recursul avocatilor ex-premierului. Avocatii au cerut recuzarea magistratilor: Nu avem incredere in acest complet de judecatoriVlad Filat a fost adus la Curtea de Apel. Avocatul: Procurorul a anuntat ca NU va putea face declaratii de presa

 

protv


Total comentarii: 0

avatar