Vremea

METEO. Vreme instabilă, dar nu pentru mult timp. Iată de când ne vom bucura din nou de soare

22 Noiembrie 2014 - 04:52
1.0 / 8
341
0

Vremea rămâne închisă și instabilă, dar nu pentru mult timp, începând de mâine ploile vor conteni, iar soarele va apărea la orizont.

Astăzi cerul este acoperit de nori și va ma ploua slab în centrul și sudul țării. În nordul republicii va cădea lapoviță. Maxima zilei va fi de +6 grade Celsius, iar pe timp de noapte se vor atesta +4 grade în termometre. Vântul va sufla mai intens, cu până la 12 m/s.

Sâmbătă norii se risipesc de pe cer și se va ivi și soarele. Aversele vor înceta, iar vremea își va recăpăta aspectul frumos. Regimul termic rămâne același, +5 grade Celsius ziua, iar noaptea vor fi +3 grade. Vântul va sufla moderat, cu până la 10 m/s.

Duminică, vremea nu se schimbă radical. Cerul va fi variabil, soarele își va arăta dinții, iar mercurul din termometre va urca până la +5 grade Celsius. În orele nocturne se vor atesta +3 grade. Vântul va sufla moderat.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Sat (SHS), săpătmâna viitoare vremea se va menține stabilă, dar temperaturile vor continua să scadă, iar pe timp de noapte se vor instala valori negative.

0 Comentariiев

0 Comentariiев

Alte știri

Politic

Tudor Deliu a spus câți bani va cheltui pentru campania electorală din acest an

Tudor Deliu, candidatul înaintat de către PLDM la alegerile prezidențiale din acest an, sp...

Extern

Pompierii din Australia sunt epuizati si cer demisia premierului: „Stiai ca se va intampla asa ceva, ai fost total ignorant”

Incendile uriase din Australia continua sa faca ravagii, iar ploile din ultimele 24 de ore...

Social

Un tânăr tată a doi copii mici, în vârstă de 4 ani și, respectiv, 7 luni, are nevoie de ajutor!

Anatol este originar din Ștefan Vodă, satul Răscăieții vechi. Tânărul tată, muncitor și gr...