În această noapte vor mai cădea averse însoţite de descărcări electrice, grindină şi rafale de vânt de până la 70 de km pe oră. Termometrele vor indica 11 grade la Briceni, 15 în capitală şi 16 la Cahul.


Mâine cerul va fi variabil, dar izolat vor mai cădea ploi de scurtă durată însoţite de descărcări electrice şi vânt puternic. Şi temperaturile vor scădea. 21 de grade se vor înregistra la Briceni şi Soroca. 22 de garde vor fi la Bălţi. La Orhei va fi mai cald cu un grad. În capitală maxima termică va fi de 24 de grade. 25 sunt anunţate la Tiraspol şi Leova, iar la Comrat şi Cahul mercurul va urca până la 26 de grade Celsius.

Şi joi va ploua în capitală. Termometrele vor indica 23 de grade. Vineri şi sâmbătă cerul va fi variabil, cu 24 de grade la prânz. Iar duminică se va încălzi până la 27 de grade.

Vreme frumoasă pe litoralul Mării Negre. 26 de grade vor fi la amiază la Constanţa şi Varna şi 24 în Odesa. În Budva şi Barcelona ploile vor da nota zilei. 27 şi 25 de grade vor fi aici.

Soare din plin în Antalya şi Bodrum, cu 39 şi 31 de grade la amiază. În Saloniki vor fi 33, în Larnaca 28, iar în Sharm el Sheikh 37 de grade Celsius.