Mamă, la 13 ani . O minoră a rămas însărcinată în Raionul Șoldănești , după ce a fost pe deal cu cireada

O minoră de 13 ani din raionul Şoldăneşti a rămas gravidă după ce a fost o zi la deal cu cireada. Fata spune că tatăl copilului este un bărbat însurat din sat care creşte trei copii. Medicii nu au putut lăsa copila să nască şi i-au făcut întrerupere de sarcină transmite impulstv.com


 

Copila nu a spus nimănui ce i s-a întâmplat, decât atunci, când mama sa a observat că îi creşte burta. Abia când a fost adusă la spital pentru control, fata a recunoscut că este gravidă.

Minora a spus echipei de filmare  că şi-a început viaţa sexuală la 12 ani. Prima dată s-ar fi întâmplat fără voia ei.

Cazul a avut loc pe un deal de la periferia satului, unde un bărbat de 25 de ani ar fi violat-o. Atunci, fata păzea vacile unui consătean. În câmp, se afla şi presupusul agresor, care ar fi mers cu vitele pentru a-şi ajuta o rudă.

Tânăra insistă că nu a vrut să aibă relaţii sexuale, dar nici nu a chemat în ajutor pe cei aflaţi în preajmă.

Mama copilei ne-a mai relatat că fata ei a trecut abia în clasa a VII-a şi nu avea de gând să păstreze sarcina. Nici medicii nu au insistat ca fata să nască.

La termenul de 14 săptămâni, sarcina a fost întreruptă. Doctorii spun că pacienta se simte bine, dar va trebui să urmeze tratament pentru a se recupera.

 

Şefa maternităţii spune că în spital, anual, printre femeile care nasc sunt şi până la cinci minore.
 

STIRI


Total comentarii: 0

avatar