La 6 ani cancerul a lăsat-o oarbă , iar acum poate să-și piardă și graiul

22 Februarie 2020 14:11 2939 0
Soarta a fost nemiloasă cu micuța Evelina Muntean , la 6 anișori a rămas oarbă din cauza cancerului , iar la ai săi 8 anișori , boala cumplită o poate lăsa și fără grai.Micuța are nevoie de investigații într-o clinică din Rusia , iar ulterior și de un tratament costisitor.
 

Mesajul mamei din 2018
- ”Astazi Evelina mi-a spus ca nu mi-a uitat chipul, astazi fetita mea mi-a descris in detalii cum arat si cum voi ramane pentru ea nu ma pot opri din plans… ii este atat de greu sa se deprinda si sa realizeze ca tumoarea i-a furat vederea.Astazi vreau sa te intreb pe tine, tumoare, care i-ai luat toate culorile si care i-ai adus doar intuneric, cu ce a gresit scumpa mea ??? De ce tumoare te-ai lipit atat de strans de fetita mea?? Cele mai grele si disperate randuri, cele mai dureroase intrebari pe care mi le-am pus vreodata... pentru ca e atat de greu sa lupti cu cancerul… e atat de nemilos si atat de dur ca mi-a luat toate puterile pe care le-am avut.Imi era frica cand vedeam cum tumoarea pe zi ce trece ii lua vederea, dar frica si mai mare acum este sa nu ii ia viata copilei mele. Noi ne aflam la tratament peste hotare si am parcurs un drum lung, foarte greu si costisitor dar care ne aduce rezultate. Stiu ca suntem multe mame disperate cu copii indurerati si pusi la pamant de aceasta boala, dar si eu, ca orice mama imi doresc ca copilul meu sa fie sanatos si nu stiu daca cer mult sau putin, dar am nevoie de oameni sa doneze pentru viata fiicei mele. Suntem in situatia cand nu va rog dar VA IMPLOR !!! prieteni, rude oameni cu suflet mare ajutati-ma sa imi vad fetita sanatoasa” Mama Ecaterina Muntean

 

 
Pentru a putea fi salvată, Evelina are nevoie de cel puțin 3000 de euro, donațiile pot fi făcute pe linckurile de mai jos:

https://www.facebook.com/donate/521065038514983

PayPal: doneazaonline@gmail.com

 

Fiecare din noi poate face o minune pentru Evelina !

 

Canal24


Total comentarii: 0

avatar