Dubăsari

Întrunire cu tinerii din raionul Dubăsari

03 Iulie 2014 - 00:39
1.0 / 6
546
0

La data de 1 iulie curent, conform planului de activitate al Centrului multifuncțional pentru copii și tineret, a avut loc o întrunire cu tineri din cele 3 platouri ale raionului Dubăsari- Coșnița, Cocieri, Ustia. Scopul acestei întruniri a fost discuții privind serbarea raională- Absolventul anului, 2014.

 

Dna Larisa Brăducean, șef Direcție învățămînt, tineret și sport și dna Violeta Tolstenco, specialist principal-inspector școlar, au venit cu un mesaj de felicitare pentru elevii care au absolvit atît clasele gimnaziale cît și cele liceale și cu un cuvînt de susținere și încurajare pentru cei care au picat examenul de bacalaureat.

A fost menționat faptul că scopul primordial al balului de absolvire la nivel raional este cel educativ, deoarece astfel tinerii au oportunitatea să se cunoască între ei și de asemenea să petreacă împreună o ultimă seară. La rîndul lor tinerii au venit cu idei și propuneri pentru seara festivă a balului de absolvire, și fiecare platou și-a expus părerea vizavi de modul petreceri acestui eveniment. 

De asemenea cu un mesaj de salut a venit și dna Valentina Semionov, șef Direcție cultură și turism, urîndu-le tinerilor mult succes în calea ce urmează după absolvirea liceului, i-a îndemnat să își aleagă corect acea instituție de învățămînt care le va oferi un viitor prosper și o carieră de vis.

După întrunire tinerii au mers cu toții și au vizitat Centrul de odihnă pentru copii și tineret "Prietenia” din com.Coșnița unde au avut posibilitatea de a discuta pe diverse subiecte la aer curat.

 

Sursa:www.dubasari.md

0 Comentariiев

0 Comentariiев

Alte știri

Social

Localnicii din Cocieri și Molovata Nouă blocați ! Mesajul CR Dubăsari

În legătură cu Avertizarea Hidrologică emisă anterior de către Serviciul Hidrometeorologic...

Social

O adolescentă a fost violată de un taximetrist la Hîncești

Clipe de groază pentru o adolescentă din Hâncești. Fata a fost violată de un taximetrist.

Politic

Candidatul PLDM Anatolie Postolachi la alegerile parlamentare noi pentru circumscriptia Hancesti s-a retras din cursa electorala

Partidul Liberal Democrat din Moldova a decis, impreuna cu candidatul sau Anatolie Postola...