Cine este moldoveanca Xenia, de 22 de ani, care apare in revistele de peste ocean alaturi de ravnitul Bruno Mars? Este o tanara din Basarabeasca, care mai bine de un an le zimbeste cochet americanilor din reclame la marci scumpe si face ravagii in lumea modelling-ului din Holywood.

"Pot sa ma numesc buna, pozitiva, care crede in sine... cred ca asta si m-a ajutat... Nu fac nici un fel de dieta. Merg la sala, inot uneori si asta ma ajuta sa ma mentin, dar mananc cat vreau, ce vreau si la ce ora vreau".

 

Asa se descrie frumoasa moldoveanca Xenia Deli, devenita celebra la Hollywood. Povestea ei pare desprinsa din filme despre visul american si asta pentru ca acum un an si jumatate era inca in Chisinau, unde studia la limbi straine, vrand sa devina profesoara.

 

"Am aplicat la work and travel si am lucrat ca chelnerita", spune Xenia. Asta pana cand a primit un telefon neasteptat, iar America s-a transformat pentru ea in tara tuturor posibilitatilor. A schimbat sortul de chelnerita pe costume de baie si lenjerie scumpa, in care pozeaza pentru revistele de moda.

 

Ultima sedinta foto a avut-o pentru Playboy, unde apare alaturi de interpretul american Bruno Mars. Nu va aparea insa pe coperta, ci in interiorul revistei. 

 

America i-a adus nu doar o cariera de invidiat, ci si marea dragoste. Xenia si-a gasit aici a doua jumatate. Acum este casatorita cu un american pe care l-a cunoscut inca atunci cand era chelnerita.

 

Acum frumoasa moldoveanca traieste in Los Angeles, fiind mereu implicata in sedinte foto si schimband un oras pe altul. Totusi spune ca isi aduce aminte cu drag de tara in care a crescut. Tanara spune ca are deja un contract pentru 4 ani cu o agentie de modele si stie ca este abia la inceputul carierei.