Inna Buruian diagnosticată cu CANCER - fratele ei ne cere AJUTORUL ! SUMA TRATAMENTULUI SE RIDICĂ LA 80.000 $

Mesajul îndurerat al fratelui

Salutare tuturor! Mă numesc Buruian Anatolii, născut în Republica Moldova, sportiv de performanță. Practic lupte libere de 15 ani și scriu acest mesaj, prin care vă cer ajutorul, susținerea, tuturor cunoscuților dar și persoanelor pe care poate încă nu le-am întâlnit. Sora mea, BURUIAN INNA, in vârstă de 35 de ani are mare nevoie de ajutorul meu ca frate, al familiei, dar și al vostru, ca oameni. Încă de la 14 ani a fost diagnosticată cu Invaliditate - Grad 2, urmând numeroase tratamente de-a lungul timpului, alături de medici diferiți .

A continuat totuși să își trăiască viața ca o femeie puternică, așa cum este, urmând ca mai târziu să aibă și o fetiță în vârstă de 9 ani acum, Ariadna, pe care din păcate, nu cu mult timp după ce s-a născut a rămas să o crească singură. În urmă cu câteva luni ea a fost diagnosticată cu CANCER LA PLĂMÂNI ȘI FICAT. A urmat ședințe în vederea tratării bolii, la care medicii au intervenit spunând ca este totul în regulă și că poate merge acasă, urmând să țină legătura în cazul unor ulterioare dureri.

 
 
 

A mers acasă și a decurs totul normal până săptămâna trecută când brusc a început sa aibă dureri, urmate chiar de căderea din picioare. Acum câteva zile a mers de urgență la un nou control medical aici în Chișinău, la care rezultatul a fost unul dintre cele mai neplăcute: În cel mai scurt timp posibil trebuie făcută OPERAȚIE pt îndepărtarea tumorii care s-a extins către cap, de la plămâni și ficat. În tot procesul acesta de a încerca să ducă o viață normală, pentru OPERAȚIA care ii este INDISPENSABILĂ în acest moment și TRATAMENTUL pe care îl va urma imediat după operație sunt necesari 70.000 €, sumă pe care nu o deținem, dar la care sperăm că putem ajunge și prin AJUTORUL din partea celor din jur.

Întreg tratamentul va fi făcut în Italia și lipsa unei asigurări de sănătate face ca întreaga procedura sa fie și mai costisitoare.

Vă rog prin intermediul acestui mesaj, pe voi cei care reușiți să îl citiți și aveți posibilitatea și dorința de a contribui la salvarea vieții unui om tânăr, să ne ajutați ca la sfârșit de acest drum INNA să își poată trăi viața într-un ritm normal, alături de fiica sa și de întreaga familie, așa cum merită și de asemenea merităm cu toții.

Canal24


Total comentarii: 1

    avatar
    1 Spam
    1 ahmedelsmaili • 10:26, 29 Octombrie 2019 [Material]
    DONAȚI DIN ORICE COLȚ AL GLOBULUI PĂMÂNTESC AICI
avatar