Cacia Griggs si-a dat seama ca este cazul sa ia masuri in legatura cu greutatea sa, in urma cu un an, cand a rupt patul copilului din cauza kilogramelor in plus.


Iar drumul nu a fost usor. Cu multe diete, exercitii epuizante si yoga Cacia, din Marea Britanie, a reusit sa slabeasca 51 de kilograme in 12 luni.


"Desi am pus multe poze pe retelele de socializare in timpul acestui an, cu etapele in care corpul meu s-a schimbat, au fost foarte multi prieteni si cunoscuti pe care nu ii mai vazusem de foarte mult timp si care au ramas socati cand m-au vazut. Multi mi-au zis: ''Parca esti altcineva''.

 

Insa cea mai mare admiratoare a Caciei este chiar fiica sa, acum in varsta de 4 ani, care ii spune mereu ca e fericita ca nu mai are "burtica".

 

"Motivul principal pentru care m-am apucat de slabit a fost frica ca nu imi voi vedea fetita crescand. Deja incepusem sa am probleme cu inima: respiram foarte greu, nu putem sa merg pe jos prea mult. Punctul culminant a fost momentul in care m-am asezat in patutul fiicei mele, ca sa o invelesc, si l-am rupt."

 

Cacia Griggs